Mjukisar

Hos oss hittar du mängder av härliga mjukdjur i olika prisklasser! Här ser du några exempel på vad som kan finnas:
 

Perfect Petzzz - De underbart naturtrogna hundarna som ser ut att andas på riktigt! Måste ses i verkligheten! Kommer med en mysig hundfilt, en borste och ett adoptionscertifikat. I butiken hittar du många olika raser. Söker du en specifik ras, ring gärna innan och fråga om vi har den inne. Kostar 429:-.
 

  
 

Dop eller nyfödd? Steiffs exklusiva teddybjörnar och djur kommer från Tyskland och är kända för sin kvalitet. Vi har även utvalda "white tags" från Steiff, dvs nallar och mjukisar som görs i begränsade upplagor. Klicka här för att komma till sidan med Steiff.
 
 

 

Jellycat kommer från England och gör otroligt populära mjukdjur i olika former. De har ett mycket stort sortiment, och vi hjälper gärna tll att beställa hem just din favorit! Hela sortimentet hittar du på: www.jellycat.com.

                                             
          

Svenska Teddykompaniet har massor av härliga mjukisar, se ett urval här
Kösen syr sina fantastiska mjukdjur i Tyskland. Här ser du några exempel på de välgjorda djuren, och vill du se alla är du välkommen in i butiken för att titta i deras katalog. Vi har alltid några djur från Kösen i lager, så att du kan få känna på den otroliga kvalitén. Övriga djur kan specialbeställas.