Varukorg(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
Snabb leverans
Trygg betalning
Fraktfritt över 300 kr

Välkommen till de små butikerna med det stora utbudet, vi finns på tre ställen mitt i Stockholm!

 

Leksaksborgen på Östermalmstorg är Stockholms näst äldsta leksaksaffärer. På Östermalmstorg har Leksaksborgen funnits i samma lokaler ända sedan 1953. 

Sedan 2009 finns vi på även Kungsholmstorg och i september 2017 öppnade vi vår tredje butik på Södermalm nära Mariatorget. 

 

Vi anser att det är alla barns rätt att få leka med säkra och roliga leksaker som lockar till lek och som främjar deras utveckling och vår ambition är att erbjuda barnen just det. Hos oss hittar du därför ett brett sortiment med leksaker för barn mellan 0 och 10 år från stora och små leverantörer från både Europa och andra delar av världen. Allt är noga utvalt av oss som jobbar på Leksaksborgen.

 

Vi har leksaker och presenter till alla tillfällen! Från de allra minsta nyfödda till alla härliga barn mellan 0-10 år (och till alla vuxna som gärna hänger med i barnens lek). Vi har presenter till de nyfödda, något fint till dopet eller namngivningen, 1-årspresenter, födelsedagspresenter, kalaspresenter, julklappar och namnsdagspresenter. Vi har smått och gott till barnens adventskalender och naturligtvis leksaker och skoj till påsk, Halloween, kalas och maskerader! 

 

Hemsidan visar vårt sammanlagda sortiment, men alla saker finns inte alltid i alla våra butiker. Kontakta oss därför gärna innan ditt besök om du vill säkerställa att den önskade varan finns, eller beställ i vår webshop och välj uthämtning butik. Tänk på att det ibland kan ta ett par dagar för varor att förflyttas mellan butikerna.

 

Välkomna in till en riktig leksaksaffär som lockar till lek och skoj - välkomna till Leksaksborgen!

Standardvy | Byt till Mobil vy