Stäng

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
Snabb leverans
Trygg betalning
Fraktfritt över 300 kr

Välkommen till de små butikerna med det stora utbudet, vi finns på tre ställen mitt i Stockholm!

 

Leksaksborgen på Östermalmstorg är Stockholms näst äldsta leksaksaffärer. Här har Leksaksborgen funnits i samma lokaler ända sedan 1953. 

Sedan 2009 finns vi på även Kungsholmstorg och i september 2017 öppnade vi vår tredje butik på Södermalm nära Mariatorget. 

 

Vi anser att det är alla barns rätt att få leka med säkra och roliga leksaker som lockar till lek och som främjar deras utveckling och vår ambition är att erbjuda barnen just det. Hos oss hittar du därför ett brett sortiment med leksaker för barn mellan 0 och 10 år från stora och små leverantörer från både Europa och andra delar av världen. Allt är noga utvalt av oss som jobbar på Leksaksborgen.

 

Vi har leksaker och presenter till alla tillfällen! Från de allra minsta nyfödda till alla härliga barn mellan 0-10 år (och till alla vuxna som gärna hänger med i barnens lek). Vi har presenter till de nyfödda, något fint till dopet eller namngivningen, 1-årspresenter, födelsedagspresenter, kalaspresenter, julklappar och namnsdagspresenter. Vi har smått och gott till barnens adventskalender och naturligtvis leksaker och skoj till påsk, Halloween, kalas och maskerader! 

 

Välkomna in till en riktig leksaksaffär som lockar till lek och skoj - välkomna till Leksaksborgen!

Standardvy | Byt till Mobil vy